...on vissiin useammalla meidän navetan asukilla.. 

Meijän Uuhiset saivat nimittäin vieraakseen erittäin hurmaavan herrasmiehen. Mr. Häntäheikki on hyvin innokas NaistenNaurattaja ja menosta päätellen on hyvinkin todennäköistä, että kesäkuun alkupuolella meillä isännän kanssa alkaa pätkätöiden sijaan pätkäyöt. Ensimmäisten karitsojen oletetaan syntyvän tuolloin. Herra paiskii töitä vielä parisen viikkoa Teerivaarassa ja palailee sitten takaisin kotikonnuilleen keräämään voimia . Omakin pässinpää meillä on haaveena. Tämä pikkuinen urho on vasta tilauksessa, syntynee vasta maaliskuussa. Toivottavasti kyseinen uuhi pyöräyttäisi myös pässikaritsan, että saadaan sitten meillekin se ikioma pässipoika!

Albert toi tullessaan myös muutaman uuden uuhen. Nyt Tarjan, Minan, Nannan, Kristan ja Sannin lisäksi lampolassamme mäkättävät Lempi, Siiri, Pilvi ja Oprah.


Osaattekos arvata, minkä nimen noista edellämainituista tämä rouva sai?

Uudetkin uuhet ovat sopeutuneet todella hienosti. Eivät vielä ole ihan 'käsikesyjä' Lempiä lukuunottamatta. Lempi näyttäisi olevan oikea 'KristaKakkonen'; koko ajan syliin punkautumassa. Ihana halittelija, joka työntyy ihan oikeasti syliin; puskee päätä kainaloon tai olkapäälle ja märehtii siinä silmät puoliummessa rapsutusta kuunnellen. Kyllä tuolla lampolassa ämpärin päällä istuessa vierähtää tovi jos toinenkin lambien kanssa raataillessa.